Hranolky - zrychlený postup

13. července 2008 v 17:33 | Zdena Brandýsová |  Kulinářský koutek
Včera jsem napsala můj postup, jak jsem dělala včera hranolky. Dnes napíšu zkrácený postup.

Postup:
  1. Vyberu pěkné brambory (stačí dvě velké)
  2. Oloupu je, nebo oškrabu (ale pokud nejsou tak nové, že se loupou samy, tak se nemusí loupat).
  3. Brambory opláchnu ve vodě
  4. Nakrájím na hranolky (nožem nebo pokud máte speciální kráječ, tak ho můžete použít)
  5. Dám je cca na pět minut předvařit
  6. Potom je nechám odkapat a trošku usušit (cca 5 minut)
  7. Na pánvi je předsmažím (cca 3 minuty)
  8. Nechám je chvilku odkapat a poválím je v mouce
  9. Pak smažíme a to už se pozná, kdy budou hotové
Příjemnou chuť. Můžete přidat i koření.
Pokud máte nějaký tip, jak si to zlepšit, budu ráda, když napíšete komentář.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Doporučuji:
_____________________________________________________________________________