Komentáře

1 Liliana | E-mail | Web | 11. dubna 2018 v 21:25 | Reagovat

Některé ty kombinace jsou docela zajímavé... a bez koření by to byla v kuchyni nuda :-) Čočka je mňam, kus kus také... ale ze mě vegan asi nikdy nebude... jednoho jsme měli v práci, ale dotyčný furt mlel jen o jídle a otravoval se svým novým stylem okolí a každému to vnucoval... no mě to akorát otrávilo a díky tomu mám averzi například na slovo "sója" :-D Teď jsem si ještě vzpomněla, že dobrá je i dýně hokaido - třeba pečená - a ani se z ní nemusí loupat slupka, krásně změkne.

2 Zdebra | Web | 12. dubna 2018 v 13:28 | Reagovat

[1]: Jo, nucením se dosáhne akorát pravého opaku. K tomu musí dojít každý sám. Pokud se do toho člověk musí nutit, není to pro něj zrovna ideální, protože snadno zklouzne ke starým návykům. Pokud to ale i přesto překoná, výsledek pak stojí za to. Jen se to musí umět.
Hokaido mám ráda. Už se těším na podzim.

3 Liliana | Web | 12. dubna 2018 v 19:58 | Reagovat

[2]: Po všech těch přednáškách na téma "bio, vegan, vejce z vystresovaných slepic, chudiny krávy" jsem paradoxně začala mít obrovskou chuť na mléko... které jsem už nějakou dobu skoro ani nepila :-D :-O Hokaido už mám zasazené, tak snad se jim bude letos dařit :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 
Doporučuji:
_____________________________________________________________________________